PINGPONG bordtennisbord

Egetræ

Egetræ

Egetræ er en hård træsort med et flot årespil, hvilket giver møblerne det helt rette, skandinaviske udtryk, men også super god holdbarhed.
Med den rette vedligeholdelse kan et egetræsmøbel holde i mange år.

Vi tilbyder vores møbler i fire forskellige behandlinger: naturolieret, hvidolieret og røget.
Alt vores egetræ er FSC-mærket og skoves kun i Europa under ansvarlige forhold.

Linoleum

Linoleum

Linoleum er praktisk, nemt at rengøre og har en lækker lyddæmpende effekt. Farverne er dæmpede og den matte overflade giver møblerne det helt rette, eksklusive look.

Linoleum efterlader et positivt CO2-aftryk når det produceres og vi anvender kun originalt linoleum fra Forbo, der producerer det i Holland. Vi tilbyder 5 farver som standard.

Gratis fragt i Danmark. Fragtpris i Europa +5%.

PINGPONG er en ny måde at tænke et bordtennisbord på. Vi har kombineret lækre naturmaterialer og et æstetisk look med en fed spiloplevelse der lever helt op til et professionelt bordtennisbord på alle parametre. Bordpladen i linoleum er 30mm tyk, hvilket sikrer optimalt bounce og en fed spiloplevelse.

Materialer
Ben og kanter i massivt egetræ i kombination med linoleum.
Dimensioner (B x D x H)
274 x 152 x 76 cm.
Produktion
Fremstillet i Danmark
Produktionstid
4-6 uger + levering

Vi udviklede net holderen til at matche bordets design, men beholdt det originale net for spiloplevelsen, så bolden kan ”rulle” på nettet.

Bordet består af to ens halvdele, der kan anvendes separat eller i forlængelse af hinanden.

Totalmålet på bordet er 274 x 152 cm (hvert bord/halvdel måler 152 x 137 cm). Anvendelsesmulighederne er mange, det er blot at bruge sin fantasi. Bordene kan vendes og stilles som et langt bord 304 x 137 cm, så der nemt sidder 12 rundt om bordet. Alternativt kan de placeres som 2 fritstående borde, hvor der kan sidde 8 ved hvert. Mangler du 2 dobbelt skriveborde er dette også en mulighed og doublelinjen fungerer super fint som en opdeling af de to arbejdsområder.