Farveprøver

PRØVESÆT

Mange farve- og materialemuligheder betyder også mange valg. Vi vil utroligt gerne støtte op om din designproces, og derfor tilbyder vi, at du kan sammensætte dit helt eget prøvesæt, som vi så sender til din adresse indenfor få dage.

 

Selvom vi har gjort utroligt meget ud af at give en flot og realistisk digital fremvisning her på hjemmesiden, så er der nu intet, der slår de menneskelige sanser. Vi arbejder med naturprodukter og for at fornemme den rette tekstur samt de rigtige farvesammensætninger, giver vi muligheden for at få materialeprøver tilsendt i de ønskede farver og behandlinger.

 

Sammensæt dine 5 foretrukne prøver og få dem tilsendt indenfor få dage. Prøverne varierer i størrelse afhængigt at materialet men måler ca. 5 x 5 cm.

 

Da det er naturmaterialer, vi arbejder med, tager vi forbehold for nuanceforskelle i træ, linoleum og laminat.

 

Du modtager sammen med prøverne en rabatkode på kr. 200, du kan bruge når du skal bestille dit møbel.

Valgte farveprøver

Find forhandler

Gratis fragt i Danmark. Fragtpris i Europa +5%.

Om materialerne

Laminat

Laminat er meget nemt at holde rent og den ideelle løsning til borde, der skal aftørres mange gange dagligt. Farverne fremstår klart og overfladen har en smule glans for et mere moderne udtryk.

Vi anvender højtrykslaminat fra den originale producent Formica.

Linoleum

Linoleum er praktisk, nemt at rengøre og har en lækker lyddæmpende effekt. Farverne er dæmpede og den matte overflade giver møblerne det helt rette, eksklusive look.

Linoleum efterlader et positivt CO2-aftryk når det produceres og vi anvender kun originalt linoleum fra Forbo, der producerer det i Holland. Vi tilbyder 5 farver som standard.

Egetræ

Egetræ er en hård træsort med et flot årespil, hvilket giver møblerne det helt rette, skandinaviske udtryk, men også super god holdbarhed.
Med den rette vedligeholdelse kan et egetræsmøbel holde i mange år.

Vi tilbyder vores møbler i fire forskellige behandlinger: naturolieret, hvidolieret og røget.
Alt vores egetræ er FSC-mærket og skoves kun i Europa under ansvarlige forhold.