* GRATIS LEVERING TIL BROFASTE ADRESSER I DANMARK *

FILOSOFI

DESIGNPROCES

Det hele starter med en tanke, et nyt materiale eller et manglende behov. Vi stiler altid efter at designe møbler der, gennem den emotionelle forbindelse mellem fysisk design og det menneskelige sind, vil holde i mange år. Ved at tænke ud af boksen søger vi at skabe designløsninger der er innovative, fleksible og tidløse.

PRODUKTUDVIKLING

Når vi udvikler et nyt produkt, er vi altid opmærksomme på de rammer vi arbejder indenfor. Vores fokus ligger på at sikre, at vi leverer den bedste kvalitet samtidig med, at vi producerer så smart, effektivt og lokalt som muligt. Effektivitet betyder mindre spild af naturens ressourcer og smart produktion kan oversættes til, at vi derved kan levere tilpassede snedkerløsninger i høj kvalitet på kortere tid end et traditionelt snedkeri.

CO-CREATION

Vi vil gerne inddrage dig i designprocessen, så du bliver medskaber af dit eget møbel. Med højkvalitets 3D-visualisering og et stort udvalg af farver, materialer, former og størrelser kan vi tilbyde lige præcis det: Din medskabelse.

Den første forbindelse mellem menneske og produkt starter ved skabelsen af dit eget produkt. Kreativiteten bobler, tiden investeres og spændingen opbygges, og det er lige her, at frøet til et langt forhold mellem menneske og produkt bliver sået.

PRODUKTION

Vores produktionsmetoder er baseret på kontraster: Menneske kontra maskine og traditionelt snedkerhåndværk kontra moderne CNC-automatiseret fræsning, osv.

I vores verden er historien om et produkt ikke fuldendt, hvis ikke den indeholder de personer, der har snedkereret det. Det er vigtigt at kende til oprindelsen og det er vigtigt at vide, at vores dygtige snedkere lægger deres hjerter i vores produkter.

Vores snedkeri er udstyret med de maskiner, vi har brug for til vores produktion, og opstår behovet for specielle komponenter, vi ikke selv kan producere med vores maskinpark, så vil vi altid søge at anvende danske underleverandører.

BEHANDLING OG EMBALLERING

Sidste station, inden det endelige produkt er klar til afsendelse, er lige her – her hvor vi efterbehandler et specifikt møbel med det ønskede behandlingsprodukt. Ved fortrinsvist at anvende miljøvenlige behandlingsprodukter, så som Bio-voks olie og natursæbe, kan vi efterlade et så lille fodaftryk på miljøet som muligt.

Emballeringsmaterialer og papkasser bliver først anvendt, når produktet er helt klar til sin rejse til dig. Vi har ikke et stort lager af unødvendigt præpakkede produkter…

BÆREDYGTIGHED

Produkter har generelt en enorm negativ effekt på miljøet – en effekt, der primært skyldes overforbrug. Vi kalder, med vores koncept, på mere bevidste forbrugsmønstre.

I de fleste dele af verden opererer man med miljømærket træ, der bruges i møbelindustrien, og det er også tilfældet hos os. Den udvikling er rigtig god, men vi ønsker at tage bæredygtighed
til et andet niveau – et niveau, hvor møbler holder længere såvel i den fysiske forstand som i den følelsesmæssige.

Vi kalder det Bæredygtighed 2.0