BOOMERANG BOW 140 skrivebord

Egetræ

Egetræ

Laminat

Linoleum

Kabelhul

Gratis fragt i Danmark. Fragt pris i Europa +5%.

Materialer
Massivt egetræ i eventuel kombination med laminat eller linoleum.
Dimensioner
70 x 140 x 73 cm.
Produktion
Fremstillet i Danmark
Produktionstid
4-6 uger + levering

BOOMERANG BOW 70X140 er et skrivebord, der kan passe ind både i stuen, på hjemmekontoret eller i børneværelset.

Det lette udtryk krydret med flotte detaljer og materialistisk ærlighed medvirker til, at BOOMERANG bordet kan indgå i hjemmets indretning, uden at det fremstår som en kedelig arbejdsplads, men snarere som et unikt og indbydende sted til fordybelse.

Hovedattraktionen på bordet er kantprofilen, der er udformet som en boomerang, som vi kender den fra de ældgamle australske traditioner.

Kanten indrammer bordet i massivt egetræ på fineste vis, og overgangen fra kant til top er silkeblød for optimal ”Feel Good” fornemmelse ved berøring.

En massiv kant betyder også meget længere levetid, da kanten altid vil kunne udbedres, hvis der skulle ske en skade.

Et skrivebord er oftest lig med ledninger fra enten computer, oplader eller en lampe, og derfor har vi tilføjet en kabelgennemføring som er udført på samme måde som resten af bordet, nemlig i massivt egetræ. Der kan vælges flere forskellige placeringer af kabelgennemføringen (Ø5 cm).

 

Dette skrivebord er udført med en såkaldt ”mavebue”, som både tilføjer noget æstetisk til bordet, men også giver øget armstøtte til brugere, der skal sidde meget ved bordet og arbejde. Som en af få møbelproducenter kan vi lave en mavebue og samtidig bibeholde den massive kant.